ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Adnan Menderes Anaokulu

Mrt

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ' Psikososyal Destek Eğitim Planı' doğrultusunda okulumuz toplantı salonunda Rehber öğretmenimiz Selin BAŞEREM tarafından "Deprem Öğretmen ve Aile Bilgilendirme Oturumu" değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm duyarlı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

May

Oyun İçin Herkes El Ele E-twinning projesinde çocuklar ekran bağımlılığından uzak olup, artık materyallerden kendi oyuncaklarını yaptılar, zeka oyunları oynadılar, bahçe oyunları oynadılar, geleneksel oyunları oynadılar, proje ortaklarının oyunlarını oynayarak projeyi tamamladılar. Projemizi uygulayan Aysen Güven ve Ihlamur Ağacı Sınıfı çok keyifli bir projeyi tamamladılar.

Mrt

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Orman Haftası ve Tiyatrolar Haftası kapsamında okulumuzda kısa bir tiyatro gösterisi yapılmıştır. Kendilerine bu güzel gösterileri için teşekkür ederiz.