ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Adnan Menderes Anaokulu

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Mrt

Fedakarlık, Azim ve İnancın Sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü olması sebebiyle Öğretmenimiz Nazlı TAŞAL ve Öğrencileri tarafından tören düzenlenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü töreni 5/A Sınıfı Öğretmeni Ayşe Mine ÖRNEK ve Öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

Odunpazarı İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'nün 4 Mart 2024 Tarihinde Düzenlediği ''Güzel İstiklal Marşı Okuma '' Yarışmasında  Okulumuz  5/A Öğrencisi İlkim Derin AKIN Okul Öncesi Eğitim katogorisinde 3. oldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Mart  Ayı boyunca Eskişehir Orman Okulu ile birlikte Kent Ormanı’nda eğitimlerine katılıyor.

05.03.2024 Tarihinde Deprem ve Tahliye tatbikatımızı gerçekleştirdik

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında;

Aileleriyle birlikte öğrencilerimiz , Öğretmenimiz /Yazar Özlem ÇORUH ile Etkileşimli kitap okumaya yönelik etkinlik gerçekleştirdiler.